Vi älskar er också!

Godmorgon!
Är uppe tidigt idag, typ 20 nysningar senare så sitter jag här. ;)
en veckas tid har jag klarar av magsjuka, en sjuk son, sjukhusvistelse, migrän/ledvärk/frossa i 14tim och rejäl förkylning! Slå det om ni kan!

Det har varit en väldigt jobbig vecka, kan man säga. Men känner att nu börjar det äntligen vända, dock inte alla dessa vändor till sjukhuset - det är några kvar.
Vad hände med våran blogg?
Var låste vi fast oss?? För någonstans måste vi ha fastnat, det är ju bara att konstatera - eller hur?
Det enda vi vet, är ju att vi fortfarande älskar den! Vi håller den fortfarande kvar i väntan på egna svar, så kan man tycka i alla fall. Det gör mig ledsen när den står still så här, när man kikar in och ser kommentarer från er om att ni vill att vi ska uppdatera. <3
Jag tror vi fick tunnelseende och kanske helt enkelt måste öppna upp bloggen mer, inte bara låsa fast oss vid vissa grejer. Utan även låta den uppdateras med sånt som faller oss in, vad skulle ni tycka om det?

Sen så
läser jag självklart kommentarer som inte alls gör mig lycklig inombords, så får det ju inte vara!! Självklart ska jag diskutera och ordna upp detta så fort som möjligt. Jag förstår att er väntan har varit lång!

Ni ska veta i alla fall att ni är underbara!

Postat av: Lollo

Skriv saker och gör saker som faller er in. Det känns mest ärligt för oss som läser och för er också säkert. Ha en fin vår :-) Kram

2010-04-18 @ 08:17:08
Postat av: Evelina

MEn usch, vad jobbigt att vara sjukt! Inte alls kul . Hoppas du blir helt frisk nu :) Jag tycker absolut att ni ska skriva om sådant som bara faller er in :) Ser fram emot uppdatering :)

2010-04-18 @ 11:09:38
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: Emeli

Oj, oj! Hoppas du mår bättre :)Kram.

2010-04-18 @ 13:05:51
URL: http://emeliesaandgren.blogg.se/
Postat av: sanna

usch.. stackare som åkt på så mycket elände med sjukhusvistelse och allt :( Hoppas du mår bättre nu!

Ang. om bloggen och vad ni ska skriva om så tycker jag ni ska skriva precis vad som faller er in, en blandning av era fina bilder med lite av vad som händer i er vardag och tankar om vad som helst blir nog jätte bra!Sanna2010-04-19 @ 04:14:43
Postat av: Arzu

Hoppas det blir mycket fler inlägg! :)/kram

2010-04-20 @ 16:32:38
URL: http://arzus.blogg.se/

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0