Early

Tjolahopp!
Idag slog jag upp ögonen 06:30, hur pigg som helst!(?) Lite konstigt eftersom jag jobbade kväll igår, brukar vara väldigt trött då.. Vaknade ju till och med före sonen!

Vi har nyss myst och ätit frukost här hemma, startat en tvättmaskin och känner mig redo för dagen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på här, det är så kallt ute att strömmen gick en stund i morse! Satt här vid datorn och skulle svara på lite kommentarer när allt blev bäcksvart! Tur nog kom det igång relativt fort i alla fall. Fick tända lite ljus och det är ju lite mysigt på sitt vis!

Har för övrigt haft en trevlig helg, trots att jag har jobbat så har jag hunnit med att träffa vänner och käka tårta. =) Fick en jätte god som smakar fläder, vet ni vad jag menar?
Fick jätte fina presenter också! Blommor (kruka, då jag tycker det är roligare att få än bukett.) Tre söta tavlor i keramik, kläder m.m.
Vill också tacka för alla era gratulationer! Blev jätte glad!

Hur har eran helg varit då?Jag kan även förstå om Bilja är lite anti just nu och lusten att blogga kanske inte är så stor. Det är oerhört fegt att som anonym "kränka" en fyraåring, jag kan bara inte få in i mitt huvud hur man är funtad som människa då??!! Jag är starkt emot sånt här och vi kommer aldrig godkänna såna kommentarer! Att ni kommenterar våra bilder är en annan sak, men personliga påhopp / kränkningar och annat är inget vi godtar! Då går det för långt.
Nu vet inte jag hur gammal du är, men jag hoppas f*n inte att du är vuxen!!
Vi ser din IP - adress, men det kanske du inte tänkte på?


Postat av: Annika

Men usch vad trist när nån sitter och skriver elaka saker om ett barn, fy sjutton vad ledsamt. Jag tycker ni har trevlig och fin blogg:) Ha en trevlig vecka!

2010-02-01 @ 14:21:46
URL: http://erbjudande.bubbleroom.se/
Postat av: Angelica

Oj så tråkigt att läsa att d är nån som sitter och kommenterar barn!

Fy vad d finns knäppa människor!

Jag tycker ni har en grymt inspirerande blogg!

MVH/ Angelica W

2010-02-01 @ 22:19:27
URL: http://angelicaw84.blogg.se/

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0