Lovisa L

Även om jag inte tycker om vinter och kyla, så kan jag tycka att såna bilder är "mysiga". =) Det är något speciellt över såna.. Tycker ni inte?

Valde att göra en naturlig retuschering, har inte direkt haft mycket fantasi dessa dagar.. Det har varit lite mycket med sjukhus och allting. :( *pustar*

Före:Efter:Sen ville jag leka lite med smink och nya eyelashes jag tagit hem, vet inte riktigt vad jag tycker om mitt resultat. Men det jag vet är,  att det var roligt att göra! =)Har ni annars haft en mysig helg hittills?
Igår hade vi mysfredag med sonen, tända ljus överallt, god mat och chips på kvällen. Precis vad jag orkade med! Min energi är just nu inte på topp, jag är väldigt trött och har huvudvärk / illamående emellanåt. Sover väldigt mycket gör jag också.. Man känner sig inte så jätte rolig just nu.
Idag har pojkarna varit ute och åkt skoter med en nära vän, dom grillade korv till lunch och hade en trevligt stund - enbart grabbar. =) Nu på kvällen myste vi till Ice Age 3, tycker dom är helsköna filurer! haha

Puss!

Postat av: ellinor

Hej tjejen!

Skulle vara jätte roligt om du valde just en av mina bilder. Jag har tyvärr inte möjligheten att skicka nu, men spana gärna in på min blogg och se om du hittar någonting fint, annars får du gärna höra av dig :)

2010-01-23 @ 22:22:36
URL: http://eseh.blogg.se/
Postat av: Rebecca ♥

Åhh ! Jag ääälskar vinter bilden ! :]

Snälla kan du göra något liknade på någon av mina bilder ?

http://i48.tinypic.com/33vizrs.jpg

Lek gärna med bakrunderna ^^Kram <3

2010-01-23 @ 23:00:30
URL: http://beckwh.blogg.se/
Postat av: linda

va cool när du gjorde såndär sminkning på bilden , de va nice:)

2010-01-25 @ 08:25:34
URL: http://lindismalmis.bloggplatsen.se
Postat av: Lovisa

Å gud vad jag blev glad för att ni redigerade den!

:)♥

Kram Lovisa!

2010-02-14 @ 17:56:32
Postat av: Linda M.

Den där bilden har jag tagit! ^^

2010-02-20 @ 10:10:32
URL: http://lindafoto.blogg.se/

Ditt namn:
Är du här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0